Kedves Látogató, üdvözlöm honlapunkon!

A Szudáni Köztársaság 2011. november 24-én nyitotta meg Kereskedelmi Képviseletét Magyarország fővárosában Budapesten azzal a céllal, hogy a Szudáni Köztársaság és Magyarország gazdasági, politikai és kulturális kapcsolatait szorosabbra fűzzük. Célunk, hogy a Képviselet zászlóshajója legyen az országaink közötti gazdasági, kereskedelmi kapcsolatok fejlesztésének, az üzleti projektek felkarolásával, a gazdasági rendszerek szereplőinek összeismertetésével egy kölcsönös bizalmon és megelégedésen alapuló, virágzó együttműködési rendszert hozzon létre.

A gazdasági szférán túlmutatóan tenni szeretnénk azért, hogy a szudáni-magyar kulturális kapcsolatok minél sokszínűbbek legyenek, népeink megismerjék egymást, a politikai, diplomáciai kapcsolatok pedig kiteljesedjenek.

A Kereskedelmi Képviselet munkatársai ezeknek a céloknak a megvalósulásáért végzik munkájukat. Vezérlő elvük, hogy munkájuk bizalmi kapocsként szolgáljon és aktív koordinációs tevékenységgel szolgálja nemzeteink együttműködését.

 

Kedves Látogató, ha Ön olyan vállalkozást képvisel, amely szeretne nyitni a szudáni piac irányába, ha kölcsönös gazdasági előnyök reményében befektetőként kíván megjelenni a szudáni gazdasági életben, vagy egyszerűen csak terméket, szolgáltatást értékesítene a Hazám piacain, forduljon hozzánk bizalommal!

Budapest, 2018.

Üdvözlettel:

 

Mohamed Salaheldin Hag Ali

Kereskedelmi attasé, képviselet-vezető

.

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes

Minden Jog Fenntartva - Szudán Kereskedelmi Képviselete - 2018.
1014 Budapest, Úri utca 70. 

Premium Templates