A Kereskedelmi Képviseletről

A Szudáni Köztársaság Budapesti Nagykövetségének Kereskedelmi Képviselete 2011. november 24-én nyílt meg Budapesten azzal a céllal, hogy Szudán és Magyarország gazdasági, politikai és kulturális kapcsolatait szorosabbra fűzze. Célja, hogy a Képviselet segítségével minél több sikeres üzleti együttműködés alakuljon ki a két ország gazdasága között, hozzájárulva ezzel országaink fejlődéséhez. A Képviselet célja továbbá, hogy a szudáni-magyar kulturális kapcsolatok minél sokszínűbbek legyenek, a politikai, diplomáciai együttműködések pedig elmélyüljenek.

A Képviselet munkatársai bizalmi kapocsként és aktív koordinációs tevékenységgel szolgálják a két ország együttműködését. A Képviselet nyitott olyan új partnerek irányába, akik szeretnének lépni a szudáni piac irányába, legyen szó akár befektetőkről, akár termékek, szolgáltatások értékesítéséről.

A Képviselet munkaszüneti napok kivételével, előzetes egyeztetés alapján, hétfőtől csütörtökig 09.00-17.00 és pénteken 09.00-16.00 óráig tart nyitva. 


Elérhetőségek>>>

 

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes

Minden Jog Fenntartva - Szudán Kereskedelmi Képviselete - 2018.
1014 Budapest, Úri utca 70. 

Premium Templates