Köszönetnyílvánítás

Részlet Mohamed Salaheldin Hag Ali attasé megnyitó beszédéből:

„Köszönetet mondok a két ország vezetőinek ezért a helyes elhatározásért, mindenképpen köszönetet kell mondanom azért is, hogy bizalmukra méltónak találtak és megtiszteltek ezzel a megbízatással.

Khartoumban és Budapesten tett nagy erőfeszítések eredményeként mindenképpen köszönetet kell mondanom mindazoknak, akik támogatták ezt a nagy munkát. Külön köszönet a két ország külügyminiszterének, dr. Ali Ahmed Karti és prof. Dr. Martonyi János miniszter uraknak, akik egyszer sem vonakodtak mióta az ötletről értesültek. Ugyanakkor köszönetet mondok dr. Motref Siddiq előző külügyi államtitkár úrnak, Rahamtallah Mohamed Oszman jelenlegi külügyi államtitkár úrnak és dr. Hóvári János magyar külügyi helyettes államtitkár úrnak a képviselet létrejöttének folyamatos nyomon követésért és az összes akadály leküzdéséért, míg ez az iroda napvilágot nem látott.

Ugyanakkor külön köszönetet kell mondanom Taha Othman úrnak, a Szudáni Köztársaság Elnökségének államminiszterének az általa tanúsított személyes gondoskodásért, és folytatólag mondok köszönetet a két barátunknak, Yousef Ahmed Yousef mérnök úrnak és Őméltósága Al-Dardiri Mohamed Ahmed nagykövet úrnak, akik az ötletet már születésekor adoptálták és ügyeltek annak gondozásáról mindaddig, amíg utat nem tört, és íme most színünk előtt megjelenve külön erre az alkalomra jöttek el Khartoumból.

Végezetül engedjék meg, hogy köszönetet és elismerést tolmácsoljak Mahmoud Hasan Al-Amin úrnak, a Szudáni Köztársaság bécsi nagykövetének, követsége személyzetének, dr. Kveck Péter úrnak, a Magyar Köztársaság kairói nagykövetének, valamint minden hölgynek és úrnak a Magyar Külügyminisztérium illetékes főosztályán minden erőfeszítésért és folyamatos munkáért, amelyet ennek a nagy munkának a beteljesüléséig tettek.

Békességet, Allah kegyelmét és áldását Önöknek!”

Budapest, 2012. január

 

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes

Minden Jog Fenntartva - Szudán Kereskedelmi Képviselete - 2018.
1014 Budapest, Úri utca 70. 

Premium Templates